Volledig scherm
© Screenshot YouTube

Vloggers reizen illegaal mee op dak van Veolia-trein (video)

NIJMEGEN/MOOK-MOLENHOEK - Vloggers hebben dinsdagavond een video op YouTube geplaatst, waarin te zien is hoe zij op een trein stappen en meereizen. De jongens stapten op in Nijmegen Heijendaal. 

Op zijn kanaal plaatste vlogger Willem eerder video’s van hoe hij overnachtte in een trein en inbrak bij de huldiging van PSV.

De jongens laten op hun YouTube-kanaal weten dat de reis goed voorbereid was. Ze hebben onder meer de bruggen gecontroleerd en rekening gehouden met mogelijke bochten en de hitte. Vlogger Willem laat aan het eind van de video aan kijkers weten dat ze het niet zelf moeten nadoen. „Het is niet verstandig om het te doen, wij zijn experts.”

Op het Twitter-account van Willem komen veel positieve reacties binnen. „Hier doet je het voor”, antwoordt Willem in reactie op één van de tweets.

Je kent het wel, het is zo druk in de trein dat er amper plek is om te zitten of staan... In deze video gaan wij in plaats van in de trein, op de trein meereizen! We hebben eerst heel goed onderzoek gedaan naar veiligheid van de rit. We hebben letterlijk alles controleert; de bruggen, de bochten, de hitte, de elektriciteit etc. Alles was uiteindelijk veilig en toen hebben we de poging gewaagd! ➤ Bedankt voor het abonneren! https://goo.gl/yaY4cq Over mij: Hoi, ik ben Willem. Follow the leader, leader, leader... oke dit slaat nergens op. Je kan me in ieder geval volgen op: Instagram: https://www.instagram.com/willemvink Twitter: https://twitter.com/ikwilfriet Instagram Jim: https://www.instagram.com/jimvanvonderen Instagram Yussef: https://www.instagram.com/gewoonyussef