Volledig scherm
ANP

Volkshuisvesting Arnhem maakt kans op titel Beste Werkgever

ARNHEM - Woningcorporatie Volkshuisvesting Arnhem maakt kans om dit jaar de Beste Werkgever van Nederland te worden. De prijs is een initiatief van onderzoeksbureau Effectory en vacaturebank Intermediair.

Onder werknemers van 318 organisaties hebben zij voor de zestiende keer het Beste Werkgeversonderzoek afgenomen. Dat is bedoeld om een objectief oordeel te vellen over werkgeverschap in Nederland. 

Onderzoek
Volkshuisvesting Arnhem is genomineerd in de categorie non-profitorganisaties met minder dan 1.000 medewerkers. Daarnaast is het bedrijf, samen met Intermaris en Mitros, in de running om de beste, werk verschaffende woningcorporatie van Nederland te worden.

Plezier
In oktober gaven 154 medewerkers van Volkshuisvesting Arnhem een cijfer op basis van zes criteria, waaronder de mate van tevredenheid over de organisatie en de werkzaamheden. Uit die enquête blijkt onder meer dat de werknemers plezier hebben in hun werk, ruimte hebben voor persoonlijke ontwikkeling en dat bij Volkshuisvesting Arnhem de klant centraal staat.

De winnaars worden op 4 oktober bekendgemaakt in Theater Amsterdam. Volkshuisvesting Arnhem eindigde in 2013 al eens als zevende bij de verkiezing.