Volledig scherm
Optreden tijdens We Love The 90's. © Flip Franssen

Volle bak bij sfeervolle festivals in Goffertpark (video)

NIJMEGEN - De Nijmeegse festivals We Love The 90's, zaterdag, en Kings of Hardstyle, zondag, zijn uitermate goed en sfeervol verlopen. Dat laat organisator Daan van den Nouweland weten.

Zaterdag genoten 35.000 mensen van optredens van onder meer Shaggy, Lou Bega, Marusha en Paul Elstak, op het feest dat volledig in het teken stond van de jaren 90.

We Love The 90's was uitverkocht en daarmee opnieuw groter dan een jaar eerder, toen er 30.000 mensen in het Goffertpark waren. Het weer was welhaast perfect en de organisatie had zich uitstekend voorbereid op de hoge temperaturen. Op veel plekken waren watertappunten en her en der op het terrein was extra schaduw gecreëerd.

Kings of Hardstyle
Dat was eveneens het geval een dag later, waar het decor plots een ruigere uitstraling had. De muziek was dan ook anders: hardstyle. 15.000 bezoekers genoten van de beukende bassen van onder meer Psyko Punkz, Outbreak en Caine, tijdens de derde editie van Kings of Hardstyle, waar de temperatuur nog steeds hoog was maar de wind een aangename verkoeling bood aan de dansende massa.

Kings of Hardstyle gaat zondag nog door tot 22.00 uur.

Een verslag met portretten van festivalgangers is te lezen in De Gelderlander, editie Nijmegen, van maandag 29 augustus, online te koop via krant.gelderlander.nl

Impressie van de eindshow op We Love The 90's.

Volledig scherm
Genieten op We Love The 90's. © Flip Franssen
Volledig scherm
Stampen op Kings of Hardstyle. © Flip Franssen