Volledig scherm
Inge van Kemenade in haar eigen warenhuis. © Marc Pluim

Warenhuis Topshelf Arnhem laat droom uitkomen

ARNHEM - Met het openen van haar eerste warenhuis in Arnhem laat oprichter en eigenaresse Inge van Kemenade van sportmodeketen Topshelf haar droom uitkomen. "Met dit idee liep ik al een aantal jaren rond. Een mooi warenhuis waarin ik zelf graag zou willen shoppen."

De 52-jarige Van Kemenade bezit 5 grote sportmodezaken. Sinds enkele weken is ze eigenaar van warenhuis Topshelf Arnhem, dat is gevestigd in het voormalige V&D-pand in de binnenstad.

Onderhandeling
Binnen enkele weken maakte Van Kemenade bekend waar ze in 2 andere steden in een voormalig V&D-pand een Topshelfmegastore opent. "De deal is rond. Daarnaast ben ik met 6 andere pandeigenaars serieus in onderhandeling. En dat hoeven wat mij betreft niet per se de laatste te zijn."

Handtekening
Overal zet zij in haar eerste eigen warenhuis in Arnhem haar handtekening. "Zoals ik eigenwijs denk dat het moet, gebeurt het. En dat vind ik het leukste om te doen. De roltrappen zichtbaar maken, de presentaties van de artikelen, het bedenken van het assortiment. Overal staat mijn handtekening. Ik ben vooral trots op de kinderafdeling. Zo had ik mij die voorgesteld."

Kijkje
De winkel is zaterdag al opengegaan. Vele nieuwsgierige Arnhemmers namen een kijkje in de winkel. "Ik ben gerustgesteld. Het is een warenhuis gebleven", aldus een van hen.

In De Gelderlander van maandag 2 mei leest u een uitgebreid interview met Inge van Kemenade. Die is ook online te vinden via krant.gelderlander.nl.