Volledig scherm
Innovate:Arnhem trok in 2015 zo'n 5.000 bezoekerrs. © Rolf Hensel

Wat was jouw hoogtepunt tijdens Innovate? (video)

ARNHEM - Vliegende drones door de bibliotheek of je begeven in de wereld van virtual reality. In het Arnhemse Rozet wordt deze zaterdag en zondag een blik op de toekomst geworpen tijdens het festival Innovate.

Het festival is een initiatief van de Innovatiefabriek Arnhem. Die wil beter zichtbaar maken wat Arnhem (en omgeving) aan hoogwaardige kennis, creativiteit en innovatie in huis heeft en om bestaande initiatieven beter te verbinden.

Zaterdag waren er tussen 10.00 uur en 17.00 uur activiteiten op IPKW en bij kenniscentrum Rozet. Zondag is er een programma in Rozet.

Hoogtepunt
De redactie van deze krant is benieuwd naar jouw persoonlijke hoogtepunt van je bezoek aan het Innovate in Rozet. Stuur voor zondag 14.00 uur een beschrijving daarvan naar n.verhoeven@gelderlander.nl met daarbij je voor- en achternaam en woonplaats. Een selectie van de reacties wordt maandag in de krant geplaatst.

Zaterdag 1 oktober 2016 waren er tussen 10.00 uur en 17.00 uur activiteiten op IPKW en bij het Arnhemse kenniscentrum Rozet. Zondag is er een programma in Rozet.
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.