Volledig scherm
© Thinkstock

'Weinig kans op geld terug voor kaartjes Taptoe Arnhem'

ARNHEM - Wie kaartjes heeft gekocht voor de Taptoe Arnhem maakt weinig kans dat geld terug te krijgen. Dat zeggen Consumentenbond en Consuwijzer.nl – een adviessite van de overheid – op basis van ervaringen in vergelijkbare zaken.

Ondertussen groeit de onrust. Bij De Gelderlander hebben zich inmiddels tientallen mensen gemeld die hun geld terug willen. Ze kunnen de organisatie niet bereiken.

Aanhouding
Volgens de politie zijn met betrekking tot de taptoe nog geen aangiftes binnengekomen. Vorige week vrijdag werden organisator Theo W. en zijn vrouw aangehouden op verdenking van oplichting. Zondag werden de twee verdachten weer vrijgelaten.

'Andere zaken'
De politie benadrukt dat de aanhouding van de twee niets met de taptoe van doen heeft. „Door berichtgeving is onrust ontstaan, maar de aanhouding had verband met hele andere zaken. In het najaar zal het echtpaar zich hiervoor voor de rechter moeten verantwoorden. Maar dat staat helemaal los van de taptoe.”

Lees meer over deze kwestie in de papieren krant, regio Arnhem van 17/06/2016, in onze betaalde online-krant, of in onze apps.