Volledig scherm
Ninthe van den Berg.

Wijchense Ninthe (10) op het podium met Justin Bieber

ARNHEM/WIJCHEN - De 10-jarige Ninthe van den Berg uit Wijchen mag zaterdag in Arnhem dansen met Justin Bieber tijdens zijn optreden voor de 'Purpose World Tour' in GelreDome. Zes maanden geleden deed de choreograaf van Justin Bieber via YouTube een oproep waarin kinderen tussen de 9 en 16 jaar oud werden uitgedaagd om een choreografie aan te leren, hier een filmpje van te maken en dit op YouTube te zetten.

Uit de inzendingen worden voor ieder concert van de Purpose World Tour vier kinderen gekozen die met met de Canadese zanger op het podium mogen dansen tijdens het nummer 'Children'.

Jeugdjournaal
De oproep leverde duizenden inzendingen op. Samen met drie andere meisjes werd Ninthe uitgekozen. Ze mag daarom aanstaande zaterdag haar danskunsten laten zien tijdens het uitverkochte concert van Justin Bieber. Woensdagavond om 18.45 uur vertelt ze erover in het Jeugdjournaal.

Nijmegen
Ninthe danst al sinds haar vijfde levensjaar. Dat doet ze in Nijmegen bij dansschool Urban Academy NMGN met het hiphopteam One of a Kind waarmee zij zowel nationaal als internationaal hoge ogen gooit.

Justin Bieber treedt zaterdag 8 en zondag 9 oktober op in GelreDome in Arnhem.

Ninthe van den Berg 9 years old Arnhem, the Netherlands contact: ninthe@kpnmail.nl