Door de tijdelijke afsluiting van de Van Berckelstraat is de verkeerschaos op de Kasterensbrug al een stuk minder.
Volledig scherm
PREMIUM
Door de tijdelijke afsluiting van de Van Berckelstraat is de verkeerschaos op de Kasterensbrug al een stuk minder. © Olaf Smit

Kasterensbrug al dicht voordat werk Van Berckelstraat start

DEN BOSCH - De gemeente Den Bosch sluit al in de zomervakantie de Kasterensbrug over de Zuid-Willemsvaart af.  Dat is nog ruim voor de herinrichting van de Van Berckelstraat, die pas aan het einde van het jaar begint.

 1. Linda trouwt over vier weken, maar brandend rieten dak verandert alles: ‘Verloofde met brandwonden naar ziekenhuis’
  PREMIUM
  met video

  Linda trouwt over vier weken, maar brandend rieten dak verandert alles: ‘Verloofde met brandwon­den naar ziekenhuis’

  ROSMALEN – Linda’s bruiloft staat over vier weken op de planning, maar vrijdagmiddag ging al haar aandacht naar iets heel anders. Het rieten dak van het huis waar ze met haar verloofde Jeroen en hun vijf kinderen woont, stond in brand. Haar aanstaande man is naar het ziekenhuis gebracht met brandwonden. ,,We kregen een telefoontje en hoorden ineens dat het huis in brand staat.”
  Rosmalen
 2. Energiemarkt verandert: ‘Juiste moment om over te stappen heeft met je persoonlijkheid te maken’
  PREMIUM

  Energie­markt verandert: ‘Juiste moment om over te stappen heeft met je persoon­lijk­heid te maken’

  Dalende energieprijzen, een hogere opzegboete per 1 juni en na lange tijd bieden energieleveranciers weer vaste contracten aan. De energiemarkt verandert, maar wat is nu wijsheid om te doen? Voor meerdere jaren een vast contract tekenen, of toch even wachten in de hoop dat de prijzen nog verder dalen? Twee experts geven hun advies. ,,Momenteel heb je nog niet heel veel keuze in energiecontracten, maar ik verwacht dat dit vanaf 1 juni wel komt.”