Er is weer een ongeluk gebeurd op de rotonde Esscheweg/Vijverboslaan in Vught. Op de voorgrond de inmiddels verwelkte bloemen ter nagedachtenis aan de vorige maand omgekomen 17-jarige scholier Jesse.
Volledig scherm
PREMIUM
Er is weer een ongeluk gebeurd op de rotonde Esscheweg/Vijverboslaan in Vught. Op de voorgrond de inmiddels verwelkte bloemen ter nagedachtenis aan de vorige maand omgekomen 17-jarige scholier Jesse. © Bart Meesters

Weer ongeluk op rotonde Vught waar recent een dode viel: 72-jarige fietser naar ziekenhuis

UPDATEVUGHT - Op de veelbesproken rotonde Esscheweg/Vijverboslaan in Vught waar vorige maand een dode viel te betreuren is wéér een ongeluk gebeurd. Donderdagochtend werd een 72-jarige fietser uit Vught aangereden door een auto en belandde in het ziekenhuis. 

  1. Flinke zak geld voor dijkverzwaring van de Maas, op sommige plaatsen worden ze zelfs 1 meter hoger
    PREMIUM

    Flinke zak geld voor dijkverzwa­ring van de Maas, op sommige plaatsen worden ze zelfs 1 meter hoger

    DEN BOSCH - De miljoenen vliegen in 2023 over de toonbank bij waterschap Aa en Maas. Er wordt volgend jaar maar liefst 148 miljoen euro gebruikt voor grote projecten. Het geld is bikkelhard nodig om onder meer dure projecten zoals de dijkverbetering van de Maas uit te voeren. Maar ook andere klimaatmaatregelen zijn nodig én het rioolwater moet steeds schoner de zuivering verlaten.