Volledig scherm
De Gold Rush achtbaan in Slagharen. © Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Gezocht: liefhebbers die achtbanen willen testen

De site Uitmetkorting.nl zoekt deze zomer achtbaantesters. Betaald krijg je er niet voor, wel mag je met een vriend of familielid gratis naar binnen bij onder meer de Efteling en Duinrell.

Een echte baan is het natuurlijk niet, maar wie het leuk vindt, kan in zeven Nederlandse pretparken de achtbanen testen. De gelukkigen ontvangen twee toegangskaarten voor Drievliet, Duinrell, Efteling, Hellendoorn, Slagharen, Toverland en Walibi Holland. 

Het bedrijf zoekt achtbaantesters in vier categorieën: algemeen, junior (10-15 jaar), senior (boven de 50 jaar) en mensen met een beperking. Functie-eisen: een liefhebber van ongekende snelheid en enorme hoogtes, liever 10 keer een looping dan 1 keer in het reuzenrad, creatief, punctueel en nauwkeurig en beschikbaar in de zomer van 2018.

Het is het zesde jaar dat Uitmetkorting.nl testers zoekt. Uiteraard levert zo'n 'vacature' veel aandacht op, maar de organisatie wil de ervaringen van de testers ook gebruiken op haar site. Ze horen graag van de testers hoe zij de achtbanen en de pretparken ervaren, hoe de thrill is, de prijs en entourage.

Wie serieus mee wil dingen naar de baan, doet er goed aan om een ludieke motivatie in te sturen. Een grappige tekst, een mooi verhaal waarom iemand zich verbonden voelt met de achtbanen... als het maar uniek is. In twee dagen tijd hebben zich inmiddels tachtig mensen aangemeld. 

Solliciteren kan tot 10 augustus. Eind augustus worden de testers bekendgemaakt. En o ja, je krijgt geen vrijstelling voor de rijen voor de attracties. Daar moet je dus gewoon ook in.

Lees de beste artikelen op het gebied van werk en carrière via onze wekelijkse nieuwsbrief