Roel Fokken voor zijn museumwinkel in Doesburg.
Volledig scherm
PREMIUM
Roel Fokken voor zijn museumwinkel in Doesburg. © Jan Ruland van den Brink

25ste Fotografica Doesburg: een beurs voor de pure liefhebber van analoge fotografie

DOESBURG - Zijn bezoek aan een markt vol met fotocamera’s in het Franse Bièvres - bij Parijs - bracht Roel Fokken midden jaren 90 op het idee. Zoiets moest in de straten van Doesburg ook kunnen. Daarom organiseerde de fotograaf hier de allereerste markt voor verzamelaars van alles op het gebied van fotografie en film. Die markt telde vier kramen.

2 reacties

 • Wim

  2 jaar geleden
  Hartstikke leuk. Zondagmiddag wordt het weer ook beter.
 • Wim

  2 jaar geleden
  Hartstikke leuk. Zondagmiddag wordt het weer ook beter.
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  4

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Liemers