In het buitengebied van Angerlo zijn vorig jaar vier windmolens geplaatst.
Volledig scherm
PREMIUM
In het buitengebied van Angerlo zijn vorig jaar vier windmolens geplaatst. © Theo Kock

428 handtekeningen opgehaald van bezorgde burgers ‘windmolengebied’ Doesburg: ‘Informeer ons volledig’

DOESBURG/ DREMPT - Of Doesburg windmolens krijgt is de vraag. Maar als ze er komen, willen omwonenden volledig worden geïnformeerd en meepraten over de plannen. Dat staat in een manifest dat is ondertekend door 428 inwoners van Drempt, Doesburg en enkele buurtschappen in het buitengebied.

2 reacties

  • Jan Willem Kleinnagelbrink

    1 jaar geleden
    Johann, helemaal juist Alles draait om de subsidie. Helaas zien een paar van die roze brilkijkers dat niet en smeken om windmolens Ik zou zeggen, zet ze achter je eigen huis Maar dan niet, nee, nooit, meer klagen er over! Vrees dat de voorstanders vaak in het centrum wonen, aan een gracht oid. En daar komen ze niet Kijk naar Amsterdam, veel links volk, voor windmolens Tot ze vlakbij zouden komen Toen krijsten ze het uit!! Not In My Back Yard he!
  • Johann Janssen

    1 jaar geleden
    Ik zou niet alleen zeer bezorgd zijn maar maatregelen gaan nemen, dat die dingen er nooit gaan komen. het hele energieneutraalverhaal, dat voor de gemeente zou gelden is ons opgedrongen door een stelletje milieu freaks, die de gevolgen door die dingen niet kennen. Ook kosten die dingen kapitalen aan subsidie, dat in de meeste gevallen naar het buitenland verdwijnt.

Liemers