De overleden Alice Rensen (49) was een bekend en geliefd vrijwilliger in Doesburg. Zo waste ze elke zaterdag de tenues van de voetballers van SC Doesburg.
Volledig scherm
PREMIUM
De overleden Alice Rensen (49) was een bekend en geliefd vrijwilliger in Doesburg. Zo waste ze elke zaterdag de tenues van de voetballers van SC Doesburg. © Jan Ruland van den Brink

Corona trekt zware wissel op uitvaart van Alice (49), geliefd vrijwilliger in Doesburg

DOESBURG - Een bekend én geliefd vrijwilliger is niet meer in Doesburg. Alice Rensen overleed afgelopen weekend na een kort ziekbed. 49 jaar jong.

,,Het is een enorme klap voor ons allemaal, we zijn er flink kapot van”, zegt Appie van der Beek van de stichting Sportpark Doesburg, waarvoor Rensen veel vrijwilligerswerk deed. Zo waste ze elke zaterdag de tenues van de voetballers van SC Doesburg en schonk ze koffie aan de begeleiders van de teams.

Dat ze al langer met gezondheidsproblemen kampte, was bekend. Maar toen ze vorige week opgenomen moest worden in het ziekenhuis, ging het snel slechter. ,,Ze lag nog er nog maar een paar dagen, toen we zaterdag plots het bericht kregen dat ze was overleden”, zegt voorzitter Christiaan Bruins van SC Doesburg. ,,Haar overlijden heeft een enorme impact op de club.”

Of Rensen aan de gevolgen van corona is overleden, zoals Bruins op Twitter meldt, is niet met 100 procent zekerheid te zeggen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers