Rokus van Blokland, eigenaar van de  Doesburgsche Mosterd- en Azijnfabriek.
Volledig scherm
PREMIUM
Rokus van Blokland, eigenaar van de Doesburgsche Mosterd- en Azijnfabriek. © Theo Kock

De fabriek staat te koop, maar Doesburg kan niet zonder de mosterd: ‘Een goed product, een fenomeen’

De eigenaren van de Doesburgsche Mosterd- en Azijnfabriek, die nog iedere pot zelf vullen, hebben de kleinste mosterdfabriek van Nederland te koop gezet. Ze verkopen echter niet aan de eerste de beste. Want fabriek en museum móeten in Doesburg blijven.

2 reacties

  • Scherpschutter

    9 maanden geleden
    Als een man 50 jaar wordt, dan weet ie waar Abraham de mosterd haalt: in Doesburg !
  • Scepticus

    9 maanden geleden
    Te hopen is dat er iemand voor gevonden wordt. Een zeer bekend lokaal product dat niet verloren mag gaan. Alle succes voor de zoektocht naar een koper/opvolger.

Liemers