Volledig scherm
PREMIUM
Doesburg Binnenste Buiten in 2017. © Theo Kock

Doesburg Binnenste Buiten nog maar drie dagen

DOESBURG - Niet vier, maar nog maar drie dagen braderie, straattheater, dans en muziek in de binnenstad van Doesburg. De organisatie van Doesburg Binnenste Buiten kiest na ruim 50 jaar voor een nieuwe opzet.

De 52e editie van Doesburg Binnenste Buiten wordt gehouden van donderdag 11 juli tot en met zaterdag 13 juli.  De organisatie liep al langer rond met het idee van vier naar drie dagen terug te gaan maar wachtte daarmee omdat Doesburg in 2017 net een nieuw evenementenbeleid had ingevoerd.

,,We wilden daar eerst bekend mee raken. Na afloop van de vorige editie hebben we een enquête gehouden onder de bezoekers en de ondernemers en daar kwam uit dat zij geen probleem hebben met een dag minder. Als er maar minimaal net zoveel straattheater is. Daar wordt voor gezorgd”, vertelt Han Snijders, voorzitter van de organiserende Stichting Podiumkunsten Doesburg.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Werknemers Liemerije durven niet kritisch te zijn op directeur: onrust op de werkvloer
    PREMIUM

    Werknemers Liemerije durven niet kritisch te zijn op directeur: onrust op de werkvloer

    ZEVENAAR - Onrust op de werkvloer van zorgorganisatie Liemerije. Directeur-bestuurder Paola Peters wordt door een deel van de medewerkers als intimiderend ervaren en ligt al meer dan een jaar in de clinch met de ondernemingsraad (OR). Dat blijkt uit een intern onderzoek en brieven van de OR die in handen zijn gekomen van De Gelderlander. Zowel de OR als de cliëntenraad van Liemerije maken zich zorgen. Als er niet snel iets verandert, vreest laatstgenoemde dat ook cliënten de onrust gaan voelen.

Liemers