De oude binnenstad van Doesburg.
Volledig scherm
PREMIUM
De oude binnenstad van Doesburg. © theo kock persfotografie

Doesburg mikt op tweede topzomer: snel extra gratis parkeerplekken

DOESBURG - Extra parkeerplaatsen aan de rand van het oude centrum en een nieuwe stalling voor touringbussen bij zwembad Den Helder. Hanzestad Doesburg is klaar voor weer een topzomer, corona of niet.

0 reacties

 1. Jaren gedonder om paintballcentrum in Babberich dat nog maar amper open is geweest: ‘Hier baal ik ontzettend van’
  PREMIUM
  1

  Jaren gedonder om paintball­cen­trum in Babberich dat nog maar amper open is geweest: ‘Hier baal ik ontzettend van’

  BABBERICH/ ZEVENAAR - Juridisch getouwtrek verhindert al jaren de opening van paintballcentrum De Unit aan de Kwartiersedijk in Babberich. Het paintballcentrum, schuin tegenover camping Het Kwartier, stuit op bezwaren. Waarom? Uitbater George Kuijkens zegt geen idee te hebben. ,,De dichtstbijzijnde woning staat op zo'n 300 meter afstand. We hebben alles laten onderzoeken. De gemeente is enthousiast.”
 2. Roeken bouwen tien nieuwe nesten in Zevenaars park Rosorum: ‘Kwestie van goodwill en fatsoen om vogels met rust te laten’
  PREMIUM
  2

  Roeken bouwen tien nieuwe nesten in Zevenaars park Rosorum: ‘Kwestie van goodwill en fatsoen om vogels met rust te laten’

  ZEVENAAR - De roekenkolonie, waarvan twee weken geleden 24 nesten werden verwijderd in het Zevenaarse park Rosorum, heeft daar inmiddels zo'n tien nieuwe nesten gebouwd. ,,Ze zitten nu tien, vijftien meter verderop, aan de overkant van het water”, wijst Frank Maurits. De Zevenaarse hobbyfotograaf en natuurliefhebber trok aan de bel toen hij zag dat een bedrijf de roekennesten uit de bomen haalde.
 1. Agent schiet 16-jarig meisje dood in Ohio
  Play

  Agent schiet 16-jarig meisje dood in Ohio

 2. Dodelijk ongeval: onderzoek naar verband met geweldsincident Hengelo

  Dodelijk ongeval: onderzoek naar verband met geweldsin­ci­dent Hengelo

Liemers