Een windmolen in Drenthe in aanbouw.
Volledig scherm
PREMIUM
Een windmolen in Drenthe in aanbouw. © ANP

Doesburg neemt gas terug bij aanwijzen windmolenlocaties

DOESBURG - Blijdschap in het buitengebied van Doesburg en Drempt. Om de onrust weg te nemen komen er alsnog ‘echte’ infobijeenkomsten over de mogelijke locaties voor windmolens. 

10 reacties

 • Johann Janssen

  2 jaar geleden
  oei, dus ook hier! Hoop, dat de betreffende bewoners deze snode plannen weten tegen te houden. die molens zijn net zoals alle molens in dit land onrendabel en duur in bouw en afbraak. daarbij verpesten zij vele mooie streken door hun aanwezigheid.
 • GeenWindmolensHierNl

  2 jaar geleden
  Klinkt hoopvol. Maar ik hoop eerst dat alle partijen die stelling duidelijk in hun verkiezingsbeloften zetten. En daarna woord houden. Beloofd is beloofd en niet onder het mom van democratische samenwerking de beloften vergeten.
 • de heer Jan Zomers (68)

  2 jaar geleden
  Rutte III heeft haast met het inplannen en bouwen van nieuwe windmolens.In april krijgen we een andere regering en dan weet je niet of zij hiermee blijven doorgaan?Het zou maar kunnen dat er dadelijk een regering komt die tegen het bouwen van zulke hoge windmolens is.
 • GeenWindmolensHierNl

  2 jaar geleden
  Ideetje: organiseer zelf een omwonenden-informatie avond. Dan kun je de aandelen verkopers de deur wijzen. Tijdens zo’n info avond is het heel goed, zonodig met minder correct gedrag, de leiding van de avond overnemen. Hoe harder je de voorstanders figuurlijk in het kruis schopt, des ter moeilijker wordt het voor hen de avond met een positief resultaat af te sluiten. Windturbine tegenstanders moeten de regie overnemen, want aan de (lokale) bestuurders en rechters hebben wij niets.
 • Joop

  2 jaar geleden
  Denk dat het de hoogste tijd wordt dat mensen die zelf geen last van windmolens hebben of zullen krijgen zich eens verplaatsen in de mensen die er terdege last van krijgen of hebben. 

Liemers