De locatie op het Kloosterplein waar woensdag 80 boosterprikken werden gezet.
Volledig scherm
PREMIUM
De locatie op het Kloosterplein waar woensdag 80 boosterprikken werden gezet. © Jan Ruland van den Brink

Doesburg verrast GGD met boosterprik zonder afspraak: ‘Dit was niet de bedoeling’

DOESBURG - In Doesburg hebben tientallen 80-plussers woensdag zonder afspraak een boosterprik gekregen. Dat is tegen de regels, zo blijkt.

7 reacties

 • Merel Van Gelder

  2 maanden geleden
  Doesburg neemt gewoon het tempo aan wat hoort, ggd is jaloers
 • Anoniem

  2 maanden geleden
  Stel je voor dat we te snel gaan. Belachelijke houding van de GGD laat ouderen zonder pc en doof niet eens de optie om een familielid te laten bellen voor een afspraak. Nee mevrouw moet zelf bellen is het enige dat je te horen krijgt. Alsof je misbruik kanmaken met een afspraak.
 • Jasmijn van Tuil

  2 maanden geleden
  @ Chris Bisschop en J kossen, ik werk zelf bij de vaccinaties het probleem is niet incompetentie maar personeelstekort om nog meer dagen open te zijn op dit moment. Wij werken allemaal al ontzettend veel maar kunnen ons niet in tweeën splitsen.
 • Garina van Dinteren-Tittse

  2 maanden geleden
  Stel je voor dat het eens een keer gemakkelijk zou zijn voor de mensen… Wat is het probleem, als je moderna overhoudt geef je die aan de volgende groep 80+’ers. Laat het eens gewoon een keer opschieten en laat al die regeltjes los.
 • Chris Bisschop

  2 maanden geleden
  In Tuel en Wijchen vier werkdagen dicht ? Onmogelijk, belachelijk, schandalig. Welke journalist van de Gelderlander kan dit bevestigen en haalt de onderste steen boven? Dit heeft niets met Den Haag en politiek te maken naar met opdracht plannen en uitvoeren!

Liemers