Een dagje Doesburg wordt steeds populairder.
Volledig scherm
PREMIUM
Een dagje Doesburg wordt steeds populairder. © Jan Ruland van den Brink

Doesburg wil profiteren van dagjesmensen, maar hoe dan?

pollDOESBURG - Leuk al die dagjesmensen in Doesburg. Maar wat levert het op? Evenementen en veel parkeerplaatsen zijn gratis en overnachten doen ze niet. Doesburg onderzoekt hoe ze meer geld kan verdienen aan de ‘flitstoerist’.

5 reacties

 • de heer Jan Zomers (68)

  3 maanden geleden
  Gezellig langs een terras wandelen die gesloten is.
 • theo

  3 maanden geleden
  Leg vooraan in de stad een lang touw en de mensen die dan komen laat je het touw op 1.5 meter vasthouden en laat ze dan door de stad lopen 
 • Monty5

  3 maanden geleden
  Als ik moet gaan betalen om in Doesburg te mogen komen dan zie je mij niet meer, je besteed geld aan hapje en drankje of in een winkel, maar alleen om er te zijn, nee dank je, zo jaag je mensen weg. 
 • Overlord

  3 maanden geleden
  Weer een D66 lastpakket wethouder. Doesburg een mooie en vrije toegankelijke authentieke stad. En ja, dat kost wat om het vrije verkeer te faciliteren. Maar stop toch eens met het geld uit de zakken kloppen van burgers...
 • muggetje

  3 maanden geleden
  Even los van het feit dat de ondernemers het nu zwaar hebben vanwege de Covid problematiek is het natuurlijk niet te verkopen dat diegene die normaal gesproken profiteren van de toeristen niet meebetalen aan de kosten die gepaard gaan om de "gasten" te krijgen. Doesburg zou een BIZ kunnen oprichten voor de ondernemers in het toerisme. Deel de kosten van het marketing plaatje naar verhouding over de ondernemers. maar bekijk ook hoeveel werkgelegenheid de bezoekers opleveren. 
 1. Topdrukte bij rijscholen nu er weer gelest mag worden: 'Tot september vol'
  Play

  Topdrukte bij rijscholen nu er weer gelest mag worden: 'Tot september vol'

 2. Traumahelikopter landt voor ongeluk met fietsster bij Drempt
  Play

  Traumaheli­kop­ter landt voor ongeluk met fietsster bij Drempt

Liemers