De Luchtbode heeft een nieuwe stek, pal naast de stadswerf in Doesburg. Duivenliefhebbers Jan de Vries (l) en Marinus ten Dolle poseren voor hun nieuwe onderkomen.
Volledig scherm
PREMIUM
De Luchtbode heeft een nieuwe stek, pal naast de stadswerf in Doesburg. Duivenliefhebbers Jan de Vries (l) en Marinus ten Dolle poseren voor hun nieuwe onderkomen. © Jan Ruland van den Brink

Doesburgse duivenmelkers genieten van nieuw clubhuis: ‘Klein, maar gezellig’

DOESBURG - Postduivenvereniging De Luchtbode uit Doesburg heeft haar nieuwe clubhuis naast de stadswerf in gebruik genomen. De leden zijn tevreden. ,,Kleiner dan gewend maar wel gezellig.”

1 reactie

  • Joris Driepinter

    2 weken geleden
    Mooi... dit soort clubhuizen zijn zeer betaalbaar en bieden veel plezier voor allerhande club's... daarnaast zijn ze ook nog makkelijk verplaatsbaar als dat in de tijd nodig is. Zouden ze veel meer moeten doen. Klein onderhoud kan dan mooi door de club's zelf worden gedaan. Gemeenten betaalbaar klaar, bewoners en gebruikers tevreden... en dáár gaat het toch om ?
  1. Mannen uit Arnhem en Doesburg veroordeeld voor drugshandel en vuurwapenbezit

    Mannen uit Arnhem en Doesburg veroor­deeld voor drugshan­del en vuurwapen­be­zit

    ARNHEM - De rechtbank heeft woensdag een 37-jarige man uit Arnhem veroordeeld tot een gevangenisstraf van 14 maanden voor het produceren en verkopen van harddrugs en het bezit van een vuurwapen. Een 29-jarige man uit Doesburg krijgt een gevangenisstraf van 10 maanden, waarvan 4 maanden voorwaardelijk met een proeftijd van 3 jaar. Hij maakte zich volgens de rechtbank schuldig aan het verkopen van harddrugs en het bezit van een vuurwapen.

Liemers