Volledig scherm
PREMIUM
De Doesburgse zangeres Esther Pelgrom. Foto: Jan Ruland van den Brink © Jan Ruland van den Brink

Esther Pelgrom: nooit zonder recordertje op stap

DOESBURG/ DOETINCHEM - De Doesburgse zangeres en fluitiste Esther Pelgrom (48) vindt het heerlijk om onderweg te zijn. Ze kan dan blijven dromen van dingen die wellicht in het verschiet liggen. Een van haar vele dromen komt binnenkort uit. Ze staat dan voor het eerst op het podium met een eigen nummer. 

‘On my way’ heeft ze haar eerste song genoemd. Ofwel: Onderweg. Na een klassieke muziekopleiding (dwarsfluit) voelt ze zich helemaal thuis in de lichte muziek. Het optreden is op vrijdag 5 april in De Gruitpoort in Doetinchem. Het is de voortzetting van het project ‘Autumn Breeze’ dat ze in oktober twee keer in een Arnhems theater uitvoerde. Ze wordt begeleid door haar band Breezin’, aangevuld met een toetsenist en een drummer. Pelgrom zong toen uitsluitend covers van onder anderen Randy Crawford, Frank Boeijen en Sade.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers