Het bedrijventerrein aan de Verhuellweg in Doesburg, met op de voorgrond de IJssel en de laad- en loskade.
Volledig scherm
PREMIUM
Het bedrijventerrein aan de Verhuellweg in Doesburg, met op de voorgrond de IJssel en de laad- en loskade. © Theo Kock

Groen licht voor uitbreiding Rotra, Ubbink, Kuehne + Nagel en loskade Doesburg

DOESBURG - Rotra, Ubbink, Kuehne + Nagel en Container Terminal Doesburg (CTD) kunnen groeien op het bedrijventerrein aan de Verhuellweg. De gemeenteraad van Doesburg stemde donderdag in met de plannen. 

7 reacties

 • Johann Janssen

  4 maanden geleden
  uit het zicht Doesburg nou ik zie dat toch wel even anders kom je van de kant van Dieren dan zie je genoeg en dat wordt dus nog erger.
 • Wilhelmus Liebrand

  4 maanden geleden
  Tel uit je winst volgens veel reacties,wel meer woningen en mensen, maar bij de ontwikkeling van de bijbehorende economische activiteiten en werkgelegenheid geven deze dromers niet thuis.
 • theo houkes

  4 maanden geleden
  Omgeving van Doesburg verziekt nee die geweldige smurfhaven die half af is en dan nog die ijzere plaat in de gracht en die muur schilderingen daar word je vrolijk van en daarbij die bedrijven liggen gewoon uit het zicht van Doesburg maar ja het geklaag zal,ook wel niet van de echte doesburgers komen zullen wel weer import burgers zijn
 • M.C. Fels

  4 maanden geleden
  Wat een dom besluit. Het voldoet nl. niet aan milieu-regels, dus gaat hopelijk stranden bij de Raad van State. Gelukkig zijn er organisaties die dit nog verder aan gaan vechten. Voorlopig gebeurt er in Doesburg helemaal niks.
 • Ankie Bronckhorst

  4 maanden geleden
  Het lijkt leuk, deze groei. Maar het heeft een inktzwarte keerzijde. Jammer.

Liemers