Het Pleinfeest in Doesburg.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Pleinfeest in Doesburg. © Aloys Seegers

Klachten na terugkeer van feesten in Doesburg: ‘Ga in gesprek met mensen die overlast ervaren’

DOESBURG - Herrie, toiletwagens voor de deur en rommel op straat. Een binnenstadbewoner baalt van de terugkeer van de stadsfeesten in Doesburg en heeft de gemeenteraad daarom een boze brief gestuurd.

15 reacties

 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  1 maand geleden
  Dit hoort bij wonen in de binnenstad Woonde ooit ook in een centrum, markt voor de deur, festiviteiten voor de deur, kermis voor de deur, Reuzenradbezoekers keken recht mijn huis binnen en herrie genoeg Oplossing? gordijn dicht en en denken, is maar 10 dagen Anders elders gaan wonen Publiek dient zich ook te gedragen, dus enig toezicht is ook prima In binnenstad wonen is een keuze, voor- en nadelen. Nu woon ik buitenaf, heeft ook voor- en nadelen.
 • Manfred Borman

  2 maanden geleden
  Wat is dat toch met die mensen die altijd maar klagen over over drukte en herrie alsof dat iedere dag, week of maand plaatsvindt. wees blij dat er zoveel georganiseerd wordt. Dat brengt gezelligheid en zorgt voor omzet bij de middenstand waardoor de diversiteit van winkels en horeca blijft bestaan. Er verdwijnt al genoeg in Doesburg, om nu een stadsfeest op een parkeerplaats te houden slaat nergens op. En zoals eerder al aangegeven, ga niet in een centrum wonen als je hier niet tegen kan.
 • Danielle De Blecourt

  2 maanden geleden
  Inderdaad sommige mensen kunnen beter in een hutje op de heide gaan wonen neem die zeikerige buren van mij ook gelijk mee ,die zullen wel last van hun aambeien hebben dan moet je naar de huisarts
 • joan willems

  2 maanden geleden
  Als je rust wil moet je op de hei gaan wonen en niet in een stadscentrum!!
 • R Derk

  2 maanden geleden
  @andre eggerding Waarom zo moeilijk doen. Gun mensen gewoon een gezellig feestje. Hoe vaak per jaar is dit nou… En jij hebt er last van, dus dan betaal je dat weekendje weg lekker zelf.