Kritiek op poepactie bij horecazaak, maar ook begrip: ‘Slechts één openbaar toilet, dat is toch waardeloos’

videoDOESBURG - De verontwaardiging is groot omdat een vrouw zondag tegen de gevel poepte van een horecazaak in hartje Doesburg. Volgens de woedende vrouw was het openbaar toilet in het stadje buiten werking. Een woordvoerder van de gemeente zegt echter dat de wc gewoon open was.

6 reacties

 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  4 maanden geleden
  Als je ergens heengaat , en waarom zou je nu? alles is dicht. Dan moet je van te voren bedenken dat je nergens kun eten/drinken/naar het toilet
 • Martien van Hemmen

  4 maanden geleden
  Recentelijk voelde een dame zich niet goed bij AH in Hattem. Darmongemak en toilet werd har geweigerd. Mevrouw heeft terplekke behoefte gedaan met kleding aan en ging huilend naar huis op de fiets. Heeft zich verschoond en met schaamte contact gelegd met de manager van de winkel. Die gaf haar bos bloemen en paste de te strenge regels aan.
 • Jessica Berends

  4 maanden geleden
  Een horecabedrijf is geen openbare gelegenheid. De eigenaar mag bepalen wie wel en niet naar binnen mag en wat de voorwaarden zijn. Of gaan we voortaan ook voor de deur van de disco schijten als de uitsmijter ons niet binnen laat? Wat zijn Nederlanders toch doorgeslagen gek de laatste tijd en het wordt steeds erger.
 • fina Horstink

  4 maanden geleden
  Openbare toiletten, wel ja De hele stad vol pleetjes? En dan verzieken een stel hufters om de haverklap daar de boel. Als je een dag ergens heen gaat weet je nu dat je nergens binnen kunt Dus blijf thuis en of ga het beschikbare toilet op de parkeerplaats
 • Marie-Louise Walter

  4 maanden geleden
  De “regering” moet…..de middenstand weer openen

Liemers