In scootmobiels kijken naar een film in sporthal Beumerskamp, het kon tijdens de week van de toegankelijkheid in 2018. Met uiterst links wethouder Birgit van Veldhuizen.
Volledig scherm
PREMIUM
In scootmobiels kijken naar een film in sporthal Beumerskamp, het kon tijdens de week van de toegankelijkheid in 2018. Met uiterst links wethouder Birgit van Veldhuizen. © Jan Ruland van den Brink

Locatiekeuze sporthal Doesburg uitgesteld na aanhoudend protest

DOESBURG - Waar komt de nieuwe sporthal van Doesburg? In de wijk Beinum is het plan, maar het college heeft de locatiekeuze deze week uitgesteld na aanhoudend protest. 

Doesburg wil de gedateerde sporthal Beumerskamp in Beinum slopen en vervangen voor een multifunctioneel gebouw dat meer dan 4,5 miljoen euro kost. Dat houdt de wijk uit de jaren zeventig levendig, zo is de gedachte.

Maar is er in de grootste wijk van Doesburg wel behoefte aan een moderne en energieneutrale sportaccommodatie? Omwonenden willen liever een grotere supermarkt en geven bij de wijkraad aan weinig tot geen gebruik te maken van de sporthal. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers