Volledig scherm
PREMIUM
Arleen Vaags en Maico Hubers zijn gek op Citroëns. © Jan Ruland van den Brink

Maico en Arleen zijn Citrofiel en daar zijn ze trots op

DOESBURG - Hun voorliefde voor Citroëns bracht Maico Hubers en Arleen Vaags uit Doesburg bij elkaar. Er moet ze allebei eerst iets van het hart. Ze hebben niet altijd in een Citroën gereden. Hij reed ooit in een Volvo omdat een Citroën te duur was voor de lease. Zij rijdt voor het werk in een Peugeot. ,,Dat is echt uit nood geboren’’, verdedigt Arleen Vaags (49) zich.

Zij en haar vriend Maico Hubers (42) zijn Citroëngek. Ze hebben er twee in hun bezit, bezoeken Citroën-meetings en ze zijn de twee jongste leden van het C6-genootschap, een club van liefhebbers van dit type Citroën met leden uit alle hoeken van Europa. Dat ze allebei zo verzot zijn op dit statige Franse automerk wisten ze niet van elkaar totdat ze als collega’s tijdens de lunchpauze aan de praat kwamen. 

Quote

Mijn vader was zó zuinig op zijn Citroën. Via hem heb ik het virus opgelopen

Arleen Vaags
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers