‘Meerdere personen’ gereanimeerd in woning Doesburg na mogelijke vergiftiging

updateDOESBURG - ‘Meerdere personen’ zijn vanochtend gereanimeerd in een woning in Doesburg. Een woordvoerder van de brandweer zegt er ‘ernstig rekening mee te houden’ dat het om een koolmonoxide-vergiftiging gaat. 

Hoeveel slachtoffers er precies zijn in de woning aan de Monseigneur Bekkerslaan en wat hun toestand is, was kort voor 08.00 uur nog niet duidelijk.

De hulpdiensten werden rond 07:00 uur gealarmeerd voor een reanimatie, maar zij schaalden vrij snel op naar GRIP 1. 

Dit zorgt voor betere communicatie onder de hulpdiensten. Ook zijn er zeker vier ambulances ter plaatse en één traumahelikopter. 

Volledig scherm
Hulpdiensten aan de Monseigneur Bekkerslaan in Doesburg. © Melvin/Persbureau Heitink
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Werknemers Liemerije durven niet kritisch te zijn op directeur: onrust op de werkvloer
    PREMIUM

    Werknemers Liemerije durven niet kritisch te zijn op directeur: onrust op de werkvloer

    ZEVENAAR - Onrust op de werkvloer van zorgorganisatie Liemerije. Directeur-bestuurder Paola Peters wordt door een deel van de medewerkers als intimiderend ervaren en ligt al meer dan een jaar in de clinch met de ondernemingsraad (OR). Dat blijkt uit een intern onderzoek en brieven van de OR die in handen zijn gekomen van De Gelderlander. Zowel de OR als de cliëntenraad van Liemerije maken zich zorgen. Als er niet snel iets verandert, vreest laatstgenoemde dat ook cliënten de onrust gaan voelen.

Liemers