Vaccinatie in Tiel.
Volledig scherm
PREMIUM
Vaccinatie in Tiel. © Raphael Drent

Opvallend veel meldingen van bijwerkingen coronavaccins, vooral door vrouwen

DOESBURG/DEN BOSCH - Opvallend vaak wordt er momenteel melding gedaan van een bijwerking van het coronavaccin. En vrouwen doen dat zeven keer vaker dan mannen.

3 reacties

 • Joris Goedbloed

  1 maand geleden
  Dat is logisch, althans veel zorg beroepen worden door vrouwen uitgevoerd. Als men dan zorg gaat prikken is dit een simpel verklaarbaar resultaat in aanvang. Vrouwen worden in NL gemiddeld ook ouder als mannen.
 • Peter Timmer

  1 maand geleden
  Zegt alweer genoeg om niet in te gaan op de oproep om te laten vaccineren.
 • Pieter Zeeuw

  1 maand geleden
  Bijzonder dat als mensen kort na het vaccin sterven dan komt het door onderliggende ziekten. Verder is het zo dat als mensen sterven - met welk onderliggend lijden dan ook - én met een positieve test, de doodsoorzaak wel COVID-19 is. In ieder geval was er in 2020 tot 80 jaar geen oversterfte t.o.v. het 10 jarig gemiddelde gewogen tegen het bevolkingsaantal.
 1. Roeken bouwen tien nieuwe nesten in Zevenaars park Rosorum: ‘Kwestie van goodwill en fatsoen om vogels met rust te laten’
  PREMIUM
  2

  Roeken bouwen tien nieuwe nesten in Zevenaars park Rosorum: ‘Kwestie van goodwill en fatsoen om vogels met rust te laten’

  ZEVENAAR - De roekenkolonie, waarvan twee weken geleden 24 nesten werden verwijderd in het Zevenaarse park Rosorum, heeft daar inmiddels zo'n tien nieuwe nesten gebouwd. ,,Ze zitten nu tien, vijftien meter verderop, aan de overkant van het water”, wijst Frank Maurits. De Zevenaarse hobbyfotograaf en natuurliefhebber trok aan de bel toen hij zag dat een bedrijf de roekennesten uit de bomen haalde.
 1. Openluchtmuseum kijkt met nieuw tramstel uit naar heropening
  Play

  Openlucht­mu­se­um kijkt met nieuw tramstel uit naar heropening

 2. Prins Charles: 'Mijn lieve papa was een heel bijzonder mens'
  Play

  Prins Charles: 'Mijn lieve papa was een heel bijzonder mens'

Liemers