Volledig scherm
PREMIUM
Wanda en Jacques Beemsterboer genieten dagelijks van het uitzicht over de IJssel in Doesburg. © Peter Bakker

Ouders van vermoorde dochter: ‘Nadine zit nog steeds in ons hart’

DOESBURG - Jacques en Wanda Beemsterboer blijven lezingen geven over hun dochter Nadine die in 2006 werd vermoord: ,,Het voelt heel goed om dit te doen.’’

Mam, ik bel je zo terug. Dat was het laatste wat Wanda Beemsterboer op 2 december 2006 hoorde van haar dochter Nadine. De 20-jarige Hoornse werd kort na dat telefoontje doodgestoken door haar ex-vriend die niet kon verkroppen dat zij zonder hem verder wilde leven. Haar wereld stortte in.

Hoe ga je verder als je dochter wordt vermoord? Door erover te praten. Wanda en Jacques gaven de afgelopen jaren honderden lezingen op scholen, in kerken en gevangenissen. Deze dinsdag zijn ze te gast op basisschool De Horizon in Doesburg, het stadje waar ze sinds 2018 wonen. ,,Doesburg past perfect bij ons. Het heeft zo moeten zijn”, vertelt Jacques.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers