Volledig scherm
PREMIUM
© Henk Rodrigo

Parkeerbeleid Doesburg faalt en dat kost de gemeente 100.000 euro

DOESBURG - Gemeente Doesburg komt 1 ton tekort door gebrekkige handhaving, storingen en ‘parkeren per minuut’. 

5 reacties

 • Rob Bakker

  1 jaar geleden
  Door nauwelijks handhaving in de binnenstad is ook het 'wildparkeren' enorm toegenomen vanwege aanzuigende werking. Woon in de binnenstad, heb dit al meermaals aangekaart bij de gemeente die telkens belooft maar ik zie geen verbetering enkel een duurdere parkeerverguning als dank, foei!
 • Jan Bos

  1 jaar geleden
  Veilige omgeving, Beter leefmilieu, bla, bla, bla, het draait alleen maar om de Begroting, blijkt weer opnieuw. Parkeren is gewoon een melkkoe.En een ton tekort ?, kort iedere hogere ambtenaar 500 euro per maand (merken ze niet eens) en je hebt je Ton per jaar !.
 • Bert

  1 jaar geleden
  Gratis parkeren bestaat niet!   Het aanleggen en onderhouden van een parkeerplaats kost geld. Daarnaast is het een bewezen feit dat betaald parkeren nauwelijks tot geen invloed heeft op winkelend publiek. Doesburg gaat m.i. te laks om met het geheel. Defecte automaten kunnen tijdig hersteld worden en te weinig handhaving is ook een eigen fout. Die kun je aannemen of inhuren.... Slechte bedrijfsvoering is dus eerder de oorzaak.
 • Jan Doesburger

  1 jaar geleden
  De automobilist, melkkoe voor al uw begrotingsgaten.
 • Uw Buurman

  1 jaar geleden
  Zelfs een kind kan uitleggen dat waar nu voor gekozen wordt, geen lange termijn oplossing is.Zelf zou ik als gemeente inzetten op gratis parkeren, het is gastvrij en doet wat voor je middenstand.Je loopt daardoor een paar ton mis op je inkomsten. 
 1. Hoe gaat het met de kinderen in het thuisonderwijs?
  Play

  Hoe gaat het met de kinderen in het thuisonder­wijs?

 2. Dit was de roerige aanloop naar de machtsoverdracht in de VS
  Play

  Dit was de roerige aanloop naar de machtsover­dracht in de VS

Liemers