Vandalen gooien een raam in van cafe De Waag in Doesburg. De eigenaar is boos en hoopte via het verspreiden van beelden de daders te pakken.
Volledig scherm
PREMIUM
Vandalen gooien een raam in van cafe De Waag in Doesburg. De eigenaar is boos en hoopte via het verspreiden van beelden de daders te pakken. © De Waag

Politie na openbaren video stenengooiers Doesburg: denk na over consequenties van delen beelden

Het zal je maar gebeuren: op een drukke zaterdagavond gooit er iemand een steen bij je restaurant naar binnen. Het overkwam de eigenaar van De Waag in Doesburg anderhalve week geleden.

4 reacties

 • Jan Rijneveld

  2 maanden geleden
  En de ouders een cursus .Hoe voedt ik mijn kinderen op.
 • Dré Swart

  2 maanden geleden
  De privacy schenden? Sorry hoor, maar wanneer je moedwillig iets sloopt of jat van een ander, vervallen bepaalde rechten vind ik. Wat is dat toch dat daders beter beschermd zijn dan slachtoffers?
 • Otto Abetz

  2 maanden geleden
  Het is inderdaad ronduit belachelijk dat zulke personen denken zomaar camerabeelden van Jan en alleman online te mogen gooien. Ik hoop dat de restauranteigenaar een forse geldboete krijgt.
 • Mark Wiendels

  2 maanden geleden
  Heel goed Roy. Ik zou precies zo handelen als ik een horecazaak zou hebben. Die gasten achterhalen en ze de schade laten betalen!! Klasse! Als je het aan de politie had overgelaten dan hadden ze niets met die beelden gedaan, omdat de zaak niet “belangrijk” genoeg is, want ze hebben het te druk. Dus mooi dat je zelf het heft in handen hebt genomen. Naam al bekend, dus hoe moeilijk kan het dan nog zijn politie….