Volledig scherm
PREMIUM
Restaurant Cambio in Doesburg. © Theo Kock

Restaurant Cambio in Doesburg sluit de deuren

DOESBURG - Restaurant Cambio in Grotenhuys in Doesburg sluit eind maart. Het is niet zomaar een restaurant. Het is een ontmoetingsplek van de bewoners van het appartementencomplex Grotenhuys en mensen uit de buurt. Wie wilde kon voor een relatief klein bedrag aanschuiven voor een maaltijd bereid door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Nadat het voormalige verzorgingshuis IJsselzicht was opgebouwd tot een complex met ruime appartementen voor 50-plussers is in 2015 restaurant Cambio geopend. Circulus-Berkel, de organisatie die de laatste drie jaar het restaurant runde, trekt zich nu terug. ,,We komen er financieel samen niet uit’’, zegt wethouder Birgit van Veldhuizen van Doesburg. ,,Ik kan mij voorstellen dat dit schrikken is voor de mensen die gebruik maken van het restaurant en de mensen die er werken. Maar we hebben echt ons best gedaan.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers