Simone Bent op de bank in haar woonkamer, met rechts haar vriend Dennis Nooteboom en links André Remmelink, initiatiefnemer van de hulpactie.
Volledig scherm
PREMIUM
Simone Bent op de bank in haar woonkamer, met rechts haar vriend Dennis Nooteboom en links André Remmelink, initiatiefnemer van de hulpactie. © theo kock persfotografie

Simone wil eindelijk haar leven terug; altijd pijn, nooit een uitje

DOESBURG - Ze is 35 jaar en heeft eigenlijk geen leven. Veel meer dan op de bank liggen kan Simone Bent uit Doesburg niet. Altijd pijn, nooit een uitje. Prikkels zijn onverdraaglijk. En daar moet nu verandering in komen. Er zit alleen wel een prijskaartje aan.

5 reacties

 • Walther

  8 maanden geleden
  De overheid moet zich schamen,   Nederland,  buitenlanders helpen en Nederlanders in de steek laten.
 • Joep Meloen

  8 maanden geleden
  Schandalig dat mensen geld voor zorg bij elkaar moeten scharrelen.Toen Nederland wat linkser en minder kapitalistisch was ben ik in het buitenland met succes geopereerd,dat werd toen nog vergoed door het ziekenfonds.Ik ga kijken wat ik kan missen om je te steunen...heel veel succes ,zet hem op !
 • Patch

  8 maanden geleden
  Heel veel sterkte en ik hoop dat het gaat helpen!
 • Loesje

  8 maanden geleden
  Beste Simone, ik werd erg gegrepen door je verhaal. Ik heb een donatie aan je overgemaakt en hoop dat velen dit ook zullen doen zodat je weer perspectief hebt op een fijner leven. Hartelijke groeten van Carolien
 • ElLoco8

  8 maanden geleden
  Gewoon effe de buidel in overheid, laat overlastgevers maar een keertje daar waar ze nu zijn

Liemers