Kloostertuin, een grote parkeerplaats in het centrum van Doesburg.
Volledig scherm
Kloostertuin, een grote parkeerplaats in het centrum van Doesburg. © Google Streetview

Supermarkten Doesburg krijgen nul op rekest: parkeren in 2020 duurder

DOESBURG - De supermarkten Albert Heijn en Coop in Doesburg vrezen veel klanten kwijt te raken als het parkeertarief volgend jaar met veertig cent wordt verhoogd naar 1,30 euro per uur. Beide supers liggen aan de Kloostertuin, die goed is voor ongeveer één derde van het totaal aantal betaalde parkeerplaatsen in de Hanzestad. De gemeente is niet gevoelig voor de kritiek.

4 reacties

 • Bert

  2 jaar geleden
  Ja lekker DonQuichot... (echt een ondoordachte mening)   Dus dan mogen van u burgers die met de fiets een boodschap doen betalen voor de automobilisten ?? Leuk idee... maar dan kun je zoiets  ook invoeren voor rokers... Betalen we met zijn allen via de belasting hun pafkes... makkelijker en goedkoper toch?
 • Jan Doesburger

  2 jaar geleden
  Weer zo’n melkkoe maatregel om het gat in de begroting op te vullen. Wat wordt de volgende Melkkoe maatregel ? Geen bijdrage meer in de ziektekostenverzekering voor de minder draagkrachtigen ? Verhoging hondenbelasting ? Verhoging WOZ ?
 • theo

  2 jaar geleden
  Nou dan moeten die grote supermarkten die toch al veel geld verdienen zeggen bij zoveel geld aan boodschappen betalen wij u parkeergeld.Berekenen ze door in de prijs probleem opgelost 
 • DonQuichot

  2 jaar geleden
  Doe niet moeilijk, maak het parkeren gratis, de belasting, die daarmede verloren gaat, kan goedkoper van de inwoners van Doesburg worden geïnd.

Liemers