Siebe Henstra met een van zijn muziekinstrumenten.
Volledig scherm
PREMIUM
Siebe Henstra met een van zijn muziekinstrumenten. © theo kock persfotografie

Topmusicus Siebe Henstra (60) woont met zijn tien klavecimbels in Doesburg

DOESBURG - Doesburg is een topmusicus rijker. Siebe Henstra (60) behoort tot de beste klavecinisten van Nederland. Sinds 1 februari woont hij in de binnenstad. ,,Omdat het daar zo mooi is.’’

2 reacties

 • karel keizer

  2 jaar geleden
  Nou wat een aanwinst weer voor Doesburg ?Het wordt zo onderhand een groen links enclave de binnenstad.,Dus dhr zal binnenkort wel weer klagen over geluid, braderie ,kermis, auto,s enz.De binnenstad is er ook voor de mensen van de ooi, beinum noem maar op.Maar onze Loes wil er een openluchtmuseum van maken blijkbaar , met inwoners uit randstad en het Gooi die de autochtone bevolking wel even beschaving bij komt brengen..
 • Piet Paaltjes

  2 jaar geleden
  Maar brengt ie wel netjes zijn afval naar de ondergrondse containers?
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  8

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Liemers