Volledig scherm
Twee van de drie inzittenden raakten gewond en zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De auto is total loss. © Roland Heitink/Persbureau Heitink

Twee gewonden nadat auto uit de bocht vliegt en bomen raakt in Doesburg

DOESBURG - In Doesburg zijn in de nacht van zaterdag op zondag twee mensen gewond geraakt bij een auto-ongeluk. Dat gebeurde even na 04.00 uur op de Zomerweg, in het buitengebied.

In de bocht ter hoogte van de afslag met de Grietstraat vloog de auto uit de bocht, schampte twee bomen en kwam tot stilstand. Vermoedelijk was de bestuurder in slaap gevallen.

In de auto zaten drie mannen. Twee van hen raakten gewond en zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De auto is total loss.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Man (24) zocht warmte en wilde knuffelen, maar vrouwen voelden zich lastig gevallen: OM eist werkstraf
    PREMIUM

    Man (24) zocht warmte en wilde knuffelen, maar vrouwen voelden zich lastig gevallen: OM eist werkstraf

    ARNHEM/ DOESBURG - Een 24-jarige Arnhemmer die op de verkeerde manier naar warmte en geborgenheid zocht in Doesburg vorig jaar, moet 80 uur werkstraf en 150 dagen voorwaardelijke celstraf krijgen. Dat heeft het Openbaar Ministerie (OM) vrijdag geëist wegens stalking van een kassamedewerkster, vernieling, bedreiging, bezit van pepperspray en een aanranding van zijn oudere huisbazin door haar vast te pakken en op de wang te zoenen.

Liemers