Een boks van professor Pieter van Vollenhoven nadat hij het Zilvermuseum in Doesburg heeft geopend.
Volledig scherm
PREMIUM
Een boks van professor Pieter van Vollenhoven nadat hij het Zilvermuseum in Doesburg heeft geopend. © theo kock persfotografie

Van Vollenhoven steelt de show bij opening Zilvermuseum in Doesburg: ‘oude professor’ geeft ruk aan touw

DOESBURG - Professor Pieter van Vollenhoven heeft vrijdagmiddag het Zilvermuseum in Doesburg geopend. De echtgenoot van prinses Margriet deed dat met veel humor. ,,Fijn dat jullie mij niet zijn vergeten.”

4 reacties

 • bart verplak

  1 maand geleden
  Een gezellige Brabander naast me op Prinsjesdag 30 jaar geleden: "Wie zijn dat, die oren op dat balkon?". Kon toen allemaal nog.
 • Frans Bonnes

  1 maand geleden
  @Pim. Laat nu PvV echt een professor zijn, hij geeft, of heeft les gegeven in Twente. en mag dus die titel voeren. Hij heeft hem niet zelf verzonnen. Google weet alles.
 • Pim Willemsen

  1 maand geleden
  Wat us dat toch (zelftoegekende) titels bij de Vollenhovens! Een professor is een gepromoveerde Doctor die les geeft. En een Meester in de rechten is niet eens gepromoveerd, maar heeft een studie Rechten gedaan en is afgestudeerd. En zijn zoon is natuurlijk geen prins, maar een zoon van een burger.
 • Marjan hutten

  1 maand geleden
  Kan het konings huis niet afgeschaft worden? Kost ons de burger onnodig geld, en ze hebben een te veel dure huishouding. ik hebt helemaal niks met dit volk.

Liemers