Volledig scherm
PREMIUM
Saskia Hakstege, directeur-bestuurder van IJsselland. © theo kock persfotografie

Verhuurder: ‘Geen onveilige cv-ketels in de buurt van getroffen gezin Doesburg’

DOESBURG - Woonservice IJsselland heeft geen noemenswaardige gebreken aangetroffen bij cv-ketels in de omgeving van de Monseigneur Bekkerslaan in Doesburg. Vanwege het koolmonoxidedrama bij een gezin uit Ethiopië gingen monteurs op verzoek van IJsselland langs de deuren van zeventig huurwoningen. Directeur-bestuurder Saskia Hakstege licht toe waarom. 

Vanwaar deze controles? 
,,Omdat heel veel buurtbewoners denken dat het incident te maken heeft met de cv-ketel. Ik snap dat heel goed, maar ik kan geen uitspraken doen over de ketel in de woning van het incident. We hebben monteurs langs gestuurd om de onrust weg te nemen. De bewoners vonden dat erg fijn. Hier en daar is een extra beugeltje bevestigd, maar er waren geen onveilige situaties. De cv-ketels worden ook periodiek gecontroleerd.” 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers