Het Arsenaal 1309 in Doesburg.
Volledig scherm
Het Arsenaal 1309 in Doesburg. © Jan Ruland van den Brink

Vermeende overtreding van coronaregels bij Het Arsenaal in Doesburg; tip bleek onjuist

DOESBURG - Vier stellen én een tafel met taart op een ruim opgezet terras bleek zondagmiddag voldoende voor een bezoekje van de politie en boa’s aan Het Arsenaal 1903 in Doesburg. De handhavers kregen een tip over een volledig ingerichte bar en een terras vol mensen, maar bij aankomst bleek de melding onjuist. 

3 reacties

 • Danielle De Blecourt

  1 week geleden
  Handhaving in Doesburg slaat de plank wel vaker mis
 • niek van Dijk

  3 weken geleden
  Als direct betrokkene wil ik graag mijn versie vertellen. Er was geen sprake van een terras,maar enkel een paar verdwaalde stoelen op de parkeerplaats van het Arsenaal. Ik en mijn vriendin zaten na een stadswandeling op die stoelen even uit te blazen en van het heerlijke gebak met koffie te genieten. En de eigenaar zelf zat op een stoel bij de verkooptafel toen de politie-en BOA auto's kwamen aanrijden. Verder was er op dat moment niemand http://aanwezig.De eigenaar had zijn zaakjes prima voor elkaar!
 • DPA c.p. A.J. Dik

  3 weken geleden
  Neem aan dat de tipgever zijn excuses heeft aangeboden
 1. Roeken bouwen tien nieuwe nesten in Zevenaars park Rosorum: ‘Kwestie van goodwill en fatsoen om vogels met rust te laten’
  PREMIUM
  2

  Roeken bouwen tien nieuwe nesten in Zevenaars park Rosorum: ‘Kwestie van goodwill en fatsoen om vogels met rust te laten’

  ZEVENAAR - De roekenkolonie, waarvan twee weken geleden 24 nesten werden verwijderd in het Zevenaarse park Rosorum, heeft daar inmiddels zo'n tien nieuwe nesten gebouwd. ,,Ze zitten nu tien, vijftien meter verderop, aan de overkant van het water”, wijst Frank Maurits. De Zevenaarse hobbyfotograaf en natuurliefhebber trok aan de bel toen hij zag dat een bedrijf de roekennesten uit de bomen haalde.
 1. Flashmob bij Ziekenhuis Rivierenland als dank voor de zorg
  Play

  Flashmob bij Ziekenhuis Rivieren­land als dank voor de zorg

 2. Pfizer-directeur ontkent aantijgingen over brievenbusfirma
  Play

  Pfi­zer-directeur ontkent aantijgin­gen over brievenbus­fir­ma

Liemers