De politie weet uit ervaring dat mobiele bandieten zich graag schuil houden in vakantieparken, om vanuit daar onopvallend te kunnen opereren. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
De politie weet uit ervaring dat mobiele bandieten zich graag schuil houden in vakantieparken, om vanuit daar onopvallend te kunnen opereren. Foto ter illustratie. © Robèrt van Lith

Verrast door ‘rovershol’ van criminele Wit-Russen op camping: ‘Ze spraken Duits en vielen niet op’

DOESBURG - Ton Uenk, beheerder van de Doesburgse campings het Zwarte Schaar en IJsselstrand, is verrast dat twee criminele Wit-Russen een huisje op één van zijn parken als ‘rovershol’ hebben gebruikt. ,,Deze mannen zijn niet opgevallen”, zegt Uenk.

13 reacties

 • AstrA1993

  2 maanden geleden
  De enigen die wat te verwijten valt , zijn zij...de diverse regeringen die de grootste fout van de 20e eeuw hebben gemaakt met het openstellen van de grenzen  en er dus geen controles meer plaats vinden , vanaf die tijd is de criminaliteit steeds verder gestegen , de veiligheid van de burgers niet meer gewaarborgd , en word met name ons land  compleet leeg gestolen...!   regering(en)  jullie zijn bedankt...!
 • Criticaster

  2 maanden geleden
  je mag gewoon een huisje verhuren aan officieel in Nederland verblijvende asielzoeker, tot dat ze een negatieve status hebben is daar niets strafbaars aan.overigens vind ik niet dat hier sprake is van mobiel banditisme, ze komen immers vanaf een vaste standplaats.
 • Criticaster

  2 maanden geleden
  dit betrof officieel ingeschreven asielzoekers van Ter Apeldie vanuit een vaste locatie opereerden dus niks mobiels aan maar dat terzijde
 • Joris

  2 maanden geleden
  Burgerschap plicht ? Dat hoef je toch niet te melden, dat weten de Politie en de gemeenten in Nederland al tientallen jaren... Vroeger verbleven er vakantiegangers op campings maar al tientallen jaren komt daar van alles bij elkaar wat graag 'buiten beeld' wil blijven... 
 • Walther

  2 maanden geleden
  Daar ben je ruim 50 jaar telaat mee   Het onkruid  is al verspreid over heel Europa    .Hoe wil je dat is Godsnaam nog verwijderen.  Het komt nu met grote bossen tegelijk aan .  Dus ruim telaat.  
 1. Rutte: scholen eerder open dan 8 februari wordt lastig
  Play

  Rutte: scholen eerder open dan 8 februari wordt lastig

 2. Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen
  Play

  Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen

Liemers