Het distributiecentrum van de Voedselbank in Arnhem.
Volledig scherm
Het distributiecentrum van de Voedselbank in Arnhem. © Nynke de Jong

Voedselbank krijgt toch geld van Doesburg

DOESBURG - Een meevaller voor de Voedselbank. De stichting krijgt alsnog subsidie van Doesburg. Met dank aan  de voltallige gemeenteraad die het college vraagt een ‘vergeten’ aanvraag alsnog in behandeling te nemen. 

2 reacties

 • theo

  1 jaar geleden
  Mooi gebaar maar moeten we ons in Nederland niet doodschamen dat we ze hebben voedselbanken.We geven miljoenen uit naar het buitenland maar ons eigen volk kunnen we niet voeden zorg eerst is dat hier in Nederland de armoe niet meer bestaat 70 miljoen paleisje opknappen paar miljard naar Brussel en wij maar belasting betalen
 • Joris

  1 jaar geleden
  Een goed besluit... alle gemeenten in Nederland behoren de Voedselbanken fatsoenlijk te faciliteren en ondersteunen !Dat is ook in eigen belang, want anders staan de klanten straks op de stoep van het gemeentehuis en kunnen gemeenten aan de bak, dan kunnen ze hun zorgplicht nakomen... En als je het als gemeente niet wilt voor de bevolking, denk dan eens aan al die vrijwilligers die elke week weer aan de gang zijn voor hun medemensen... (en ga je dan schamen in de hoek, gemeenten van Nederland).
 1. Hoe gaat het met de kinderen in het thuisonderwijs?
  Play

  Hoe gaat het met de kinderen in het thuisonder­wijs?

 2. Dit was de roerige aanloop naar de machtsoverdracht in de VS
  Play

  Dit was de roerige aanloop naar de machtsover­dracht in de VS

Liemers