Vrede en rust op de Oude IJssel met nieuwe bediening

DOESBURG - De bediening van de bruggen en sluizen in de Oude IJssel tussen Doesburg en Doetinchem kan en moet veel beter. Het waterschap trekt daarom ruim 2 miljoen euro uit voor een nieuw bedieningssysteem dat in de eerste helft van het komend jaar aangelegd moet worden. De brugwachters staan te trappelen van ongeduld.

1 reactie

 • Burger

  3 jaar geleden
  Twee miljoen voor twee bruggen en een sluis? Ik zou ook trappelen als ICT ondernemer Gewoon te gek voor woorden! gepensioneerde en werkloos geworden brugwachters die het leuk vinden en ziek worden van het thuiszitten ter plekke aanstellen is een heel stuk goedkoper. 
 1. ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’
  VRAAG & ANTWOORD

  ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’

  ‘Op de route Eindhoven-Schiphol bestaat een groot deel van de snelweg uit vijf rijstroken’, aldus lezer Tuscar Leiseboer in de vraag & antwoord-rubriek van onze autoredactie. ‘Vaak rijden er auto’s op de vierde of zelfs vijfde rijstrook terwijl er meer dan genoeg ruimte is op de eerste drie. Als ik op de eerste strook rijd en zo’n auto in wil halen, moet ik dan helemaal naar de vijfde (meest linker) strook als er iemand op de vierde rijdt?’