Vrouw poept uit protest voor ingang van Doesburgse horecazaak: ‘We zijn te kakken gezet’

VideoDOESBURG - Een vrouw uit Wijk bij Duurstede was woedend toen ze zondagmiddag geen gebruik mocht maken van het toilet van De Waag. Uit protest poepte ze naast de ingang van de Doesburgse horecazaak. 

65 reacties

 • scherpe tong

  7 dagen geleden
  Aangifte doen en bekeuren, net als bij wildplassen. ondernemer volgt enkel de regels en verwijst mevrouw keurig door naar een openbaar toilet. Heel erg a-sociaal dit, je zal het maar moeten opruimen.
 • Johannes Gal

  7 dagen geleden
  Goed lezen is een kunst.
 • Anna Kunst

  7 dagen geleden
  Deze meneer Kappert moet zich schamen. Je moet er toch niet aan denken dat je zelf ineens nodig moet en niet mag.
 • R. Meijer

  7 dagen geleden
  Valt me op dat de medestanders van mevrouw er maar van uit gaan dat ze een medische aandoening heeft, mijn vraag is dan ook hoe doet ze het dan onderweg vanuit Wijk bij Duurstede, Verder lees ik in het artikel dat mevrouw begon te eisen de tweede keer dat ze binnen kwam en dat schoot de ondernemer, begrijpelijk in het verkeerde keelgat hij blijft baas in eigen huis.En ik denk dat er weinig boa,s zijn die zullen bekeuren bij een aanwijsbaar medisch noodgeval
 • M.C.M Jacops

  7 dagen geleden
  Het is te gek voor woorden dat deze uitbater niet tegemoet kwam aan de vraag van deze mevrouw. Als jedringend naar het toilet moet is het in deze Coronatijd niet meer als normaal dat je hier gehoor aan geeft. Het is een vorm van menselijkheid ! Ik heb tijdens wandelingen ook wel eens hoge nood, maar als iemand misschien ook nog een aandoening heeft is het zeker nodig. Schandalig dat die uitbater dit ook nog online heeft gezet. TE GEK VOOR WOORDEN ! Er was toch ook geen openbaar toilet open.

Liemers