Nienke de Jong en Arvid Ehlert uit Doesburg knappen het oude pand van horecagelegenheid Caldo e Freddo op en openen daar volgende maand een winkeltje met streekproducten.
Volledig scherm
PREMIUM
Nienke de Jong en Arvid Ehlert uit Doesburg knappen het oude pand van horecagelegenheid Caldo e Freddo op en openen daar volgende maand een winkeltje met streekproducten. © Jan Ruland van den Brink

Weer leven in ‘Caldo e Freddo’

DOESBURG - Caldo e Freddo in Doesburg gaat weer open. Niet als eetcafé maar als winkeltje waar streekproducten te koop zijn en bed & breakfast. Het Boeren Hoekje is de nieuwe naam van het eeuwenoude pand, dat eind 2018 moest sluiten vanwege ‘slecht levensgedrag’ van de uitbater.  

De gedwongen sluiting van het horecabedrijf op de hoek van de Roggestraat in Doesburg was eind 2018 het gesprek van de dag in Doesburg. Uitbater Bert Jan Knapen moest de deur dicht doen omdat hij meermaals werd aangehouden met te veel drank op achter het stuur.

Ruim een jaar bleef het stil rond het pand met uitzicht op de toren van de Martinikerk en het stadhuis. Tot Doesburgers Arvid Ehlert (42) en Nienke de Jong (36) zich bij de eigenaar meldden. ,,Wij wonen tegenover Caldo e Freddo en zagen kansen. Het is zo'n mooie plek in Doesburg”, vertelt De Jong.

Quote

Wij krijgen eigenlijk alleen maar positieve reacties. De mensen zijn blij dat er weer leven komt in dit pand

Arvid Ehlert
Caldo e Freddo (wit huis) wordt Het Boeren Hoekje.
Volledig scherm
Caldo e Freddo (wit huis) wordt Het Boeren Hoekje. © Jan Ruland van den Brink
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers