Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © ANP / Jaco Klamer

Weghalen snoep bij kassa in Doesburgse supers lijkt kansloos: ‘Betutteling neemt ongekende vormen aan’

DOESBURG - Fruit bij de kassa in plaats van snoep? Een goed idee vindt Doesburg, maar klanten vinden het betutteling. Ook Albert Heijn ziet het niet zitten. ,,Dat werkt niet.”

29 reacties

 • B. Vermeulen

  2 maanden geleden
  Dezelfde d66 die party drugs in de supermarkt wil verkopen? Dezelfde d66 die ineens de vleestaks niet meer ziet zitten? Impuls aankoop helpt niet bij verlagen overgewicht. Mensen eten dan wel iets anders te veel. Zorg dat mensen meer kunnen bewegen. Zorg dat groente en fruit geen belasting heeft.
 • Hargo van Schalen

  2 maanden geleden
  haha, dat krijg je nu eenmaal bij een linkse gemeente
 • Cristina Cuccurullo

  2 maanden geleden
  Brouwer, wijn, pasta, diepvries en frites zijn geheel niet zo fout Het gaat enkel om de hoeveelheden die je er van eet/drinkt Wij leerden: van alles wat, maar met mate Niet van iets heel veel Eet normaal, af en toe een zonde is niet zo erg. Voed kinderen op, ipv van voeden met zoethoudertjes om ze zoet te houden!
 • J. Leeuwestein

  2 maanden geleden
  Ook D66 en snoepjes: een half jaar geleden pleitten ze in Nijmegen dat de partydrugs voor volwassenen gereguleerd via de overheid worden verstrekt.
 • Hans Teunissen

  2 maanden geleden
  Wat een betutteling deze manier draagt alleen maar bij dat iedereen het tegenovergestelde gaat doen. Hou toch eens op om alles voor te schrijven. Zorg er maar voor dat er in de zorg mensen bijkomen !!!!

Liemers