In Neede kreeg Anton Wensink vrijdag al het AstraZeneca-vaccin toegediend. Als gevoklg van de vaccinatiestop moet hij nu nog even wachten voor hij ook de tweede prik krijgt.
Volledig scherm
PREMIUM
In Neede kreeg Anton Wensink vrijdag al het AstraZeneca-vaccin toegediend. Als gevoklg van de vaccinatiestop moet hij nu nog even wachten voor hij ook de tweede prik krijgt. © Frans Nikkels

10.000 prikken met AstraZeneca-vaccin uitgesteld in de Achterhoek: ‘Het is een gekkenhuis’

DOETINCHEM/ LICHTENVOORDE - Zo’n 10.000 coronaprikken die de komende twee weken gezet zouden worden in de Achterhoek zijn uitgesteld als gevolg van de tijdelijke vaccinatiestop met het AstraZeneca-vaccin. Dit nadat het Ministerie van Volksgezondheid zondag besloot dat het zogeheten Oxford-vaccin tot en met 28 maart niet mag worden gebruikt.

8 reacties

 • Mies Gooyer

  2 maanden geleden
  Het was een grapje, Mattie...
 • Mattie Veld

  2 maanden geleden
  Mies op die wegloper ga ik echt niet stemmen, dan gaat het land naar de verdommenis.
 • Mies Gooyer

  2 maanden geleden
  "Virus lijkt weer aan een opmars te beginnen." Nou horeca eigenaren, je weet wel wat met die tekst de bedoeling is. Die opening kun je wel schudden, tenzij iedereen massaal Baudet gaat stemmen natuurlijk.
 • anja gerritsen

  2 maanden geleden
  Vreemd dat het land dat de meeste haast heeft om de bedrijven weer te openen, de USA het vaccin nog steeds niet heeft goed gekeurd. Zij vinden dat Astra slordig en slecht werk heeft af geleverd en heeft de opdracht heeft geven hun huiswerk over te doen. Het is mogelijk dat AstraZeneca pas in de lente een Amerikaanse FDA-vergunning voor noodgebruik aanvraagt. De gegevens van hun Britse onderzoek waren "vreemd" en bevatten één "behoorlijk ernstige fout", zei een Amerikaanse vaccinexpert.
 • petra damme

  2 maanden geleden
  ik ben ingeënt nergens last van persoonlijk vind ik veel ophef vaak hebben de mensen die iets krijgen al last vd vaten of ze vullen de gezondheid verklaring niet eerlijk in als ze maar geprikt worden

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

 1. Rijd met ons mee over de gloednieuwe Europaweg
  Play

  Rijd met ons mee over de gloednieu­we Europaweg

 2. Twee auto's total loss na aanrijding met vrachtwagen in Ede
  Play

  Twee auto's total loss na aanrijding met vrachtwa­gen in Ede

Achterhoek