Volledig scherm
PREMIUM
Coffeeshop 't Rotterdammertje in betere tijden. Archieffoto: Jan Ruland van den Brink © JV

22 aanmeldingen voor coffeeshop in Doetinchem, plek voor 2

DOETINCHEM - Er zijn 22 aanmeldingen binnen gekomen voor het exploiteren van een coffeeshop in Doetinchem. Een voorlopige screening leert dat er hiervan waarschijnlijk drie aan de criteria voldoen. 

,,Dat zou me dan meevallen", zegt Xander Hendriks, eigenaar van coffeeshop Diamond in de Huber Noodtstraat. ,,Dan neem ik aan dat ik één van deze drie ben. Dat is beter dan wanneer er 22 gegadigden de koker in gaan bij de loting. Ik hoop dat we verder kunnen.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. LIVE:  De Graafschap toch zonder Seuntjens in topper tegen NAC
    LIVE

    LIVE: De Graafschap toch zonder Seuntjens in topper tegen NAC

    BREDA - De Graafschap moet het maandagavond (aftrap 20.00 uur) in de basisopstelling stellen zonder Ralf Seuntjens. De spits van de Doetinchemmers, terug van een kuitblessure, is niet fit genoeg bevonden om aan de aftrap tegen NAC te verschijnen. Hij zit wel op de bank. De Graafschap, nummer drie van de eerste divisie, moet winnen van directe concurrent NAC (tweede met drie punten meer) om in het spoor te blijven van koploper SC Cambuur. Mis niets in het liveblog!

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek