De camperplaats op de Europakade bij Tolkamer.
Volledig scherm
PREMIUM
De camperplaats op de Europakade bij Tolkamer. © theo kock

Achterhoek en Liemers zijn camperminded, maar nóg meer plekken zijn welkom

graphicsDOETINCHEM/ TOLKAMER - De Achterhoek en Liemers profileren zich bijzonder goed als camperregio’s. Dat vindt Wim de Wolf, erelid en vrijwilliger van de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) en moderator van de website Campercontact.nl.

9 reacties

 • Janneman

  2 jaar geleden
  Een luxe camping trekt zijn publiek en een gratis camperplaats ook, alles wat daar tussen zit trekt ook reizigers die zich daarbij goed voelen. Als ik even een paar uurtjes wil slapen verder te reizen heb ik andere behoeften dan wanneer ik een plaatsje of regio wil bezoeken.
 • Janneman

  2 jaar geleden
  Is een incident, auto's rijden ook te hard op de snelweg, rijdt daarom iedereen a-sociaal?
 • Janneman

  2 jaar geleden
  jaloers?
 • Dion Binsbergen

  2 jaar geleden
  Mensen met campers kunnen best meer betalen lijkt me, een tientje is wel erg weinig.Maar dit soort reizigers moeten we zeker verwelkomen en niet alleen op campings met lastige kinderen.Ik denk dat als er een echte mooie luxe campercamping (alleen campers en caravans) in onze regio komt dat die het zeer goed zal doen. En de restaurants in de buurt zullen meeprofiteren.
 • Rijnwaardenaar

  2 jaar geleden
  Wel naar Spanje,Italië enz kunnen gaan (in het naseizoen natuurlijk) maar in NL naar een camping gaan en normaal voor één staplaats betalen ho maar. Spreek uit ervaring dat we in natuur gebieden (Bylandt) gewoon een geleegde wc kunnen vinden , lekker als je daar wilt wandelen. En ga ik woon daar.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek