In het bos van de Wehlse Broeklanden achter de Voltastraat heeft Reinoud Arts, eigenaar van de grond waarop de vaten staan, borden geplaatst waarin hij waarschuwt voor bodemverontreiniging. Hij wijst met een beschuldigende vinger naar Rutgers Milieu.
Volledig scherm
PREMIUM
In het bos van de Wehlse Broeklanden achter de Voltastraat heeft Reinoud Arts, eigenaar van de grond waarop de vaten staan, borden geplaatst waarin hij waarschuwt voor bodemverontreiniging. Hij wijst met een beschuldigende vinger naar Rutgers Milieu. © DG

Achterhoeker die met dood is bedreigd om ‘gifvaten’ hekelt rol overheid: ‘Van alles over me heen gekregen’

DOETINCHEM - Mocht Rutgers Milieu 1000 vaten opslaan op het terrein aan de Voltastraat of maar 10? Een rechter oordeelde in september 2019 dat er maar 10 vaten tegelijk mochten staan. Maar waarom heeft de overheid dan niet eerder ingegrepen?

3 reacties

 • J.M. Horst

  1 jaar geleden
  Natuurlijk als verantwoordelijke van de opslag van deze vaten presenteer je jezelf nu doodleuk als slachtoffer van de overheid. En de gewone burger mag via de belasting opdraaien voor de kosten waarmee dit soort lieden diezelfde overheid voor op laat draaien.
 • Sjaak

  1 jaar geleden
  regelen
 • K. Abonnementhouder

  1 jaar geleden
  Rutgers is verantwoordelijk voor de opslag. Denkt er met een faillissement onderuit te komen. Hoofdelijk aansprakelijk stellen voor de kosten van het opruimen.
 1. Ons kroegleven stopte anderhalf jaar geleden; of het weer op gang komt?
  PREMIUM
  Column STADSE FRATSEN

  Ons kroegleven stopte anderhalf jaar geleden; of het weer op gang komt?

  Wat ik geruststellend vind als ik zondag iets voor vijf uur in de middag mijn vroegere stamcafé binnenwandel, is dat vier van mijn oude kroegvrienden in de hoek bij het raam zitten aan een tafel. ,,Hé, Henny", roept een van hen. Ze heft het glas en voegt eraan toe dat ik aan de late kant ben. Dat klopt. Het is immers de eerste avond dat de horeca om vijf uur 's middags sluit. Ik kom dan ook niet voor bier maar voor een paar quotes.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek