De Catharinastraat in Doetinchem.
Volledig scherm
PREMIUM
De Catharinastraat in Doetinchem. © Jan Ruland van den Brink

Achterhoeker koopt complete winkelstraat Doetinchem: ‘Winkelen zal altijd blijven bestaan’

DOETINCHEM - De Catharinastraat in het centrum van Doetinchem is sinds 1 november eigendom van SRE Vastgoedgroep uit Laag-Keppel. Achterhoekse betrokkenheid moet het stadscentrum nieuwe impulsen geven.

19 reacties

 • Uw Buurman

  1 jaar geleden
  Als deze meneer winst wil maken op zijn investering, moet de zaken wel lekker draaien in die winkelstraat natuurlijk. Dat is in iedereens belang, van de winkeliers, de vastgoed eigenaar en vooral de lokale bevolking.
 • Egeltje

  1 jaar geleden
  De tijd zal het leren, deze meneer zal er zelf wel op vooruit gaan. In alle steden is er leegstand, waarom zou het hier wel lopen, vooral als het van die gewone winkelketens zijn, waar mensen overal voor terecht kunnen. Bijna iedereen is toch op zoek naar het goedkoopste zo zijn Nederlanders, tanken over de grens, kringloopwinkels, en niet vergeten het Ozoo makkelijke internet shoppen, de winkels zijn tegenwoordig van komen en gaan.
 • Burger

  1 jaar geleden
  sorry Kat, eind 1990 is twintigste eeuw, Nu zijn we in de éénentwintigste eeuw. Beetje bij de les blijven. Maar wel helemaal met je eens de Veentjes nooit aan moeten beginnen
 • harm

  1 jaar geleden
  Twijgje .als uw dochter bij een sportvereneging is zijn daar ongetwijfeld ondernemers die de club financieel steunen.en er voor zorgen dat de contributie betaalbaar blijft.dat doet zalando of bol.com niet.gun de plaatselijke ondernemer ook een inkomen.
 • netty meelen

  1 jaar geleden
  Goed idee! Ik denk ook dat winkelen altijd zal blijven.Ik ga er ook vaak winkelen vanuit 's-Heerenberg. Nu nog een betere busverbinding met de hele regio en een Doetinchems  busstation waar  wind en regen niet doorheen waaien en je droog en wind vrij kunt zitten.  De snackbar/wachtruimte gaat namelijk om 20 uur dicht en is ook op zondag gesloten. Bepaald geen visite kaartje voor Doetinchem.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

 1. Samenvatting | Vitesse - ADO Den Haag
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | Vitesse - ADO Den Haag

  19 januari
 2. Studenten willen meer te zeggen hebben over coronaregels
  Play

  Studenten willen meer te zeggen hebben over coronare­gels

Achterhoek